به گزارش صدای انار، صبح امروز همایش باشکوه پیاده روی مدیران و کارکنان ادارات شهرستان انار بمناسبت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر با حضور فرماندار ، امام جمعه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردید.
آقای زهرودی فرماندار انار در این مراسم ضمن تشکر از زحمات برگزار کنندگان این برنامه و گرامیداشت سوم خرداد روز آزاد سازی خرمشهر ، در خصوص تاثیر ورزش بخصوص ورزش همگانی بر سلامت جسم و روح مطالبی را ایراد نمود. تداوم این برنامه ها از خواسته های فرماندار در این همایش بود.
از دیگر برنامه های این مراسم قرائت فاتحه بر گلزار شهید گمنام و بر مزار خیر گرانقدر مرحوم علی اکبر امین بود.
پیاده روی مانند هر کار و هر ورزش دیگری مستلزم رعایت برخی قواعد و دارا بودن یکسری از شرایط می باشد که اگر آن شرایط فراهم نگردد در رسیدن به هدف نهایی دچار تردید خواهیم شد!!