به گزارش صدای انار به نقل از مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان مهندس آذرنیا همزمان با فرارسیدن اربعین حسینی فعالیت نظارتی و بازرسی تیم بهداشت محیط شهرستان در مناطق تحت پوشش افزایش یافت. این اکیپ شامل کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت شهید باهنر انارو امام سجاد(ع) امین شهر بودند که اربعین امسال بر بیش از ۹۰۰۰ غذای نذری نظارت کردند. این نظارت شامل بازدید از آشپزخانه های پخت غذا در انار و امین شهر، نظارت بر حمل غذا به محل توزیع بین عزاداران اربعین حسینی و نحوه توزیع غذا بود ه است . همچنین نمونه برداری از آب و سنجش کلر باقیمانده آب آشامیدنی از دیگر فعالیت های اکیپ بود ه است .
شایان ذکر است هر ساله در ماه محرم و صفر بازدیدهای کنترلی بهداشت محیط شهرستان بر نحوه پخت و توزیع غذای نذری به منظور تامین سلامت شهروندان عزیز صورت و آموزشهای لازم در این زمینه داده می شود .