به گزارش صدای انار،عصر روز چهارشنبه ۴ تیرماه ،جلسه شورای اسلامی شهرستان انار با حضور دکتر جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس در مجلس شورای اسلامی،فرماندار و بخشدارانار،رئیس دانشگاه آزاد انار،رئیس و اعضای شورای شهرستان و تعدادی از مسئولین شهرستان انار برگزار شد.
حجت الاسلام جلالی نماینده شهرستان انار و رفسنجان در مجلس شورای اسلامی در این جلسه اظهار داشت: اولین روز کاری بنده در هفته گذشته حضور در وزارت کشور و بیان موضوع مرز شهرستان انار-یزد( قلعه شمش )بود که قرار بر بازدید مسئولین تقسیمات کشوری از این منطقه در شهریورماه شد.
جلالی افزود:انگیزه ماباید تلاش برای خدمت به مردم باشد ،مردم ما در این چهل سال برای نظام کم نگذاشتند و هر کجا لازم ونیاز بود در صحنه بدون هیچ چشم داشتی حاضر شدند و این شرایطی که برای ما در حال حاضر پیش آمده حق مردم ما نیست.
نماینده رفسنجان و انار گفت:اولویت اول ما اشتغال است و ما در منطقه رفسنجان و انار با توجه به داشتن دومین معدن مس روباز مس جهان در منطقه،متاسفانه۱۴ تا۱۵ درصد بیکاری را داریم و کارشناسان می گویند اگر ایران هیچ چیز نداشت و فقط همین مس را داشت می توانست کشور را اداره کند.
وی گفت: یکی از بزرگترین تعاونی کشور ،تعاونی شرکت پسته می باشد و متاسفانه مشخص نیست املاک این تعاونی کجاست و کجا و به کی بفروش رفته است و اعضای بی گناه این شرکت نیامدند بگویند سهام ما کجاست و نه دفتری هست حقشان را مطالبه کنند و بسیاری دیگر تعاونی در رفسنجان گم شده است و هیچ نظارتی نیست و اینها یکی از مشکلات و معضلات شهرستان می باشد.
وی در ادامه افزود:متاسفانه مسئولان کشوری شهرستانهای انار و رفسنجان را برخوردار می شناسند ولی اگر پرونده های تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد باز شود اکثر ما به این مراکز مراجعه می کنیم.
وی گفت :در شهرستان انار باید کمیته خیرین تشکیل و ساماندهی شود و متاسفانه دولت پاسخگو طرح اشتغال و طرح های عمرانی نیست باید خودمان با کمک خیرین اقداماتی را انجام دهیم پول های نقدینگی دولت سفتهبازی شده است و در سرمایهگذاری کشور نیست از جمله: زمین، مسکن ،خودرو، سکه، دلار.
جلالی گفت: شهرت پسته رفسنجان دلیلش ۷۰ درصد سطح زیر کشت پسته درشهرستان انار می باشد که مابقی آن برای منطقه نوق و کشکوئیه است که درصد کمی فقط رفسنجان پسته دارد.
ایشان در خصوص وضعیت اشتغال و ورزش شهرستان تصریح کرد: باید برای اشتغال و ورزش از سرمایه داران و خیرین خود شهرستان بهره مند شد.
جلالی بیان کرد: مشکلات شهرستان باید اولویت بندی و زمانبندی شود و طبق اولویت بندی کار انجام شود.
وی در خصوص پروژه های نیمه تمام شهرستان گفت:تمامی پروژه ها را باید اولویت بندی کنیم و جلو برویم ،بعنوان مثال تکمیل پروژه بیمارستان اناردر اولویت است و باید پیگیر شویم و بودجه ای اگر میخواهد برای تامین بودجه پیگیری کنیم تا این پروژه به اتمام برسد.
وی افزود:متاسفانه پروژه پل تقاطع غیر هم سطح کمربندی هر باری که رد می شویم پیشرفت کندی دارد و باید تلاش کنیم این پروژه سریعتر به بهره برداری برسد.
دکتر جلالی گفت: جاده امین شهر-انار با پیمانکار صحبت شده و مشکل قیر پیگیری و رفع شد و پیمانکار بزودی شروع بکار می کند.
وی در خصوص راه اندازی کلینیک تامین اجتماعی انار گفت:فعلا باید رایزنی کنیم تا زمین این کلینیک را حفظ تا بعدا زمینه ای برای آن پیش بیاید.
حجت الاسلام جلالی در خصوص جمع شدن بانک رسالت شعبه انار گفت: کلیه بانک های رسالت در سراسر کشور تا پایان سال جمع آوری خواهند شد و الکترونیکی خدمات ارائه خواهند داد.
جلالی همچنین در مورد حذف دادسرا انار گفت: به علت کمبود پرونده و برای کم کردن هزینه و نیروی انسانی، دادسرا در شهرستان انار جمعآوری شده است زیرا هر قاضی نیاز به ۱۶ نفر همکار دارد که این تعداد برای پروندههای کم انار نیاز نمی باشد.
نماینده رفسنجان و اناردرخصوص بیان مشکلات شهرستان به رئیس شورای شهرستان انارگفت: قولی به آقای میرزایی رئیس شورای شهرستان انار نمی دهم که فردا بگویند شما هم مثل دیگران قول دادید و عمل نکردید ولی تلاش خودمان را می کنیم.
میرزایی رئیس شورای شهرستان اناردر این جلسه به بیان مشکلات شهرستان انارپرداختند و افزودند:
-حل مشکلات آبهای زیر زمینی و احداث غیرقانونی چاه موتورها توسط افراد خاص و به کارگیری کارگران غیر بومی باید تعیین و تکلیف شود.
-ابنیه های تاریخی شهرستان باید ثبت ملی شود و از بین ۶٠تا۷٠ اثر تاریخی شهرستان فقط ۲۵مورد ثبت ملی شده است.
– در رابطه با ورزش انار باید اقداماتی صورت گیرد و بودجه در نظر گرفته شود.
– پیگیری و راه اندازی اداره تعزیرات انار و اداره فنی و حرفه ای و بنیاد شهید و امور جانبازان مستقل در انار باید در اولویت قرار گیرد.
– با جمع آوری دادسرا حل مشکلات قضایی و حقوقی مردم با کندی انجام میشود که باید پیگیری شود.
– از اداره راه و شهرسازی تابلویی باقی مانده است لطفا پیگیری شود.
-انتقال مرکز پلیس ۱۱٠از شهرستان انار به کرمان که هنگام وقوع جرم با مدت زمان طولانی پلیس در صحنه حاضر میشود، که باید پیگیری شود.
– قلعه شمش که از آثار باستانی شهرستان انار است در سالهای گذشته به استان یزد واگذار شده است که باید پیگیری شود و مرز شهرستان و استان مشخص شود.
-تکمیل پروژه بیمارستان شهرستان انار باید سریعتر انجام شود.
خانم اکبری عضو شورای شهر انار در این جلسه حمایت و پیگیری موارد ذیل را خواستار شد:
-کارآفرینان انار نیاز به حمایت دارند، با شیوع کرونا وضع اقتصادی بدی برایشان رقم خورده است و نیاز به وام های کم بهره و همچنین نیاز به بیمه مشاغل خانگی هستند مثل بیمه شدگان این مشاغل در شهرستان رفسنجان.
– استفاده از جوانان بیکار اناری در نیروی انسانی کارخانه مس سرچشمه و شرکت های زیر مجموعه
-انار نیاز به اداره بنیاد شهید دارد و هفتاد نفر از خانواده معزز شهدا، جانبازان، ایثارگران و…. ، تحصیل کرده و بیکار هستند.
عکس: مهدیه حسینی
سلام خسته نباشید از نماینده مردم شهرستان انار. و رفسنجان در مجلس شؤرای اسلامی میخواهیم پیگیر ندادن مجوز احداث کارخانه جات در انار چیه و مشکل اصلیش چیست که هرکی میخواهد کارخانه ای احداث کند از دست یک مسول و اداره ی شهرستان انار فراری میشود و به راحتی به استان یزد پنا میبرد خواهشا نماینده با جدیت پیگیر شود