به گزارش روابط عمومی شهرداری ، سردخانه کشتارگاه دام شهرداری انار با اعتباری بالغ بر ۶۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال در محل کشتارگاه جهت جلوگیری از هرگونه آلودگی گوشت راه اندازی شد.
صوراسرافیل معاونت خدمات شهری شهرداری انار با اعلام این خبر گفت :استفاده از گوشت سالم و بهداشتی و تامین گوشت سالم از نیاز های شهروندان می باشد که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است.کشتارگاه محلی امن برای معاینه قبل و بعد از کشتار دام و استحصال گوشت سالم و بهداشتی است.
صوراسرافیل افزود : اقداماتی نظیر مرمت سپتیک، ریل وخط کشتار،جرثقیل،ساماندهی اطراف کشتارگاه و راه اندازی سردخانه از جمله مواردی است که با برنامه ریزی شهرداری و شورای اسلامی شهر محقق گردید.
وی خاطر نشان کرد : از اوایل شهریور ماه لاشه دام های ذبح شده بازبینی ، برچسب نصب و به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری و سپس توسط ماشین های حمل گوشت تحویل صاحبین دام های ذبح شده می شود .
معاونت خدمات شهری شهرداری انار در ادامه تصریح کرد: نگهداری گوشت در دمای ذکر شده علاوه بر اینکه از بیماری های مشترک بین دام و انسان نظیر تب کریمه کنگو (CCHF ) جلوگیری می کند بر کیفیت گوشت نیز تاثیر به سزایی دارد.
صوراسرافیل در پایان ازهمراهی وهمکاری مدیریت اداره دامپزشکی شهرستان و ناظر شرعی کشتارگاه که در جهت تحقق اهداف فوق شهرداری را یاری نمودند تشکر و قدردانی نمود .