حمید ملانوری عصر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی شهرستان رفسنجان افزود: مشکلات این واحدها که نیمه فعال یا در حال تعطیل شدن هستند، نقدینگی برای تولید، عدم پرداخت حقوق کارگران، مشکلات محیط زیست، بروکراسی های اداری، زیرساخت های آب و برق و گاز و … است.
وی تصریح کرد: این واحدها شامل تولید کود شیمیایی، کارخانه فروکروم، کارخانه تولید اسید، نیروگاه برق، تولید موتورسیکلت، اثر گردشگری دره راگه، مجموعه اقامتی پذیرایی، تولید پمپ هیدرولیک و … هستند.
فرماندار رفسنجان بیان کرد: این طرح ها اگر در ستاد مثلث توسعه اقتصادی شهرستان تصویب شوند باید در ستاد اقتصاد مقاومتی مورد بررسی قرار گیرند تا برای راه اندازی آنها اعتبار جذب شود و عده ای بیکار نشوند.
وی گفت: مشکلات حوزه سرمایه گذاری در رفسنجان با آنچه که در قلعه گنج است متفاوت می باشد و این مشکلات باید به صورت بومی شناسایی شوند.
ملانوری تصریح کرد: وضعیت آب در شهرستان رفسنجان با سیرجان، انار، شهربابک و دیگر شهر ها متفاوت است بنابراین تا زمانی که به صورت بومی وارد نشویم مشکلات شناسایی نمی شوند.
وی همچنین گفت: از آنجا که وسعت اراضی کشت پسته در رفسنجان زیاد است و در قسمت هایی از این اراضی چاه موتورهای کشاورزی زیاد آب ندارند بنابراین بهره وری نیز پایین است و ثمردهی در این قسمت ها وجود ندارد.
وی افزود: مدیریت منابع آب شهرستان رفسنجان موظف است چاه های کشاورزی که آب کم و بی کیفیتی دارند را با تحقیقات مناسب شناسایی و به فرمانداری اعلام کند تا تعداد چاه هایی که صرفه اقتصادی ندارند مشخص و با راهکاری مناسب، تصمیم گیری درست و قانع کردن کشاورزان این آب به بخش صنعت سوق داده شود.
مدیر امور آب شهرستان رفسنجان هم گفت: سالانه بیش از ۱۵۴ میلیون متر مکعب آب از سفره های زیر زمینی این شهرستان برداشت می شود.
علی احمدی پور با بیان اینکه بیش از یکهزار و ۱۸۰ حلقه چاه در حوزه کشاورزی، آشامیدنی و صنعت در رفسنجان وجود دارد افزود: برای اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی نیاز است پروژه هایی انتخاب و اجرا شوند که آب کمی نیاز داشته باشند یا اینکه اعتباری برای خرید چاه های کشاورزی برای بخش صنعت هزینه شود.
احمدی پور اظهار کرد: باید به سمتی پیش رویم که اضافه برداشت آب از سفره های زیرزمینی جبران شود.
وی گفت: برخی از چاه های آب کشاورزی مقرون به صرفه نیستند و بهتر است این چاه ها شناسایی و تحقیقات برای اینکه در بخش صنعت کارایی دارند انجام شود پس از آن جهت کاربری صنعتی خریداری شوند.
وی خاطرنشان کرد: با شناسایی چاه هایی که در بخش کشاورزی کارایی ندارند، می توان آنها را به بخش صنعت هدایت کرد ضمن اینکه کشاورزی نیز حفظ خواهد شد.
۸۰ واحد تولیدی مشکل دار در رفسنجان و انار شناسایی شد
فرماندار رفسنجان گفت: ۸۰ واحد تولیدی که در شهرستان های رفسنجان و انار زیر یکصد نفر اشتغال و دارای مشکل هستند، شناسایی شده است.
لینک کوتاه : https://sedayeanar.ir/?p=1303
- دیدگاهها برای ۸۰ واحد تولیدی مشکل دار در رفسنجان و انار شناسایی شد بسته هستند