محمد جعفری اظهار داشت: تنها راه مدیریت درمانی در کشور بر اساس تجربه جهانی و داخلی پزشک خانواده است.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد از مراجعات پزشکی مردم توسط پزشک خانواده قابل برطرف شدن است، گفت: تنها دو درصد از بیمارانی که در مطبها مینشینند واقعی هستند و مابقی افراد بیماری آنها مبهم است و برای رفع ابهام مراجعه میکنند که بیش از ۸۰ درصد هزینههایی که مردم در مراحل طبابت اولیه هزینه میکنند نابجاست و پزشک خانواده با ارائه مشاوره پزشکی این مشکل را حل کرده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به اینکه مدیریت تقاضای مردم در هنگام ورود به حوزه درمان در دنیا حل شده است، خاطرنشان کرد: به نوعی دروازهبان حوزه سلامت پزشک خانواده است و مردم اگر از حوزه پزشک خانواده به عرصه درمان وارد شوند با آسیب کمتر و هزینه کمتر روبرو میشوند.
جعفری با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ پزشک و ماما به همراه بستههای دارویی و آزمایشگاهی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت استان کرمان مستقر هستند، گفت: این نظام مترقی درمان برای بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت استان کرمان به همراه بیمه درمان رایگان جاری است.
وی اظهار داشت: ادارهکل بیمه سلامت برای حمایت از بیمهشدگان تحت پوشش و جلوگیری از مراجعه غیرضروری به شهرها، ماهانه بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان در سطح مراکز درمانی روستایی پرداخت میکند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان تصریح کرد: پزشکانی که بالای ۲۰ درصد بیماران را به شهرها ارجاع دهند باید توضیح قابل قبول و منطقی داشته باشند و در غیر این صورت برای آنها جریمه اعمال میشود.
جعفری با بیان اینکه چنانچه بیمار نیازمند پزشک متخصص باشد مشاوره لازم توسط پزشک خانواده برای عدم سردرگمی بیماران در شهرها داده میشود، تاکید کرد: احساس امنیت در بحث درمان بسیار از نظر روانی در جامعه اهمیت دارد.