با توجه به شیوع بیماری ویروسی تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو ،کلاس آموزشی با همین عنوان روز سه شنبه مورخ ۹/۳/۹۶ در محل مرکز خدمات جهاد کشاورزی دهستان بیاض با حضور دکتر شفایی از اداره دامپزشکی شهرستان انار برگزار گردید.
در این کلاس ایشان پس از معرفی عامل، ناقل و راههای انتقال بیماری ، در زمینه راههای پیشگیری از بیماری توضیحاتی ایراد نمودند که از آن جمله می توان به نگهداری گوشت و احشاء دام به مدت ۲۴ ساعت پس از ذبح در سردخانه یا یخچال، خرید از مکانهای مورد تایید دامپزشکی و استفاده از دستکش هنگام تماس با گوشت خام و ….اشاره کرد.
در پایان به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ داده شد.