به گفته مسئول واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار، بدنبال برگزاری جلسات آموزشی توسط بازرسان واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار برای دست اندرکاران و هیئت امنا مساجد و تکایا شهرستان و با اطلاع رسانی به موقع یکی از آشپزان یکی از تکایا به واحد سلامت محیط و کار، در خصوص گوشت دام مشکوک، این موضوع در دستور کار مشترک شبکه بهداشت و درمان و شبکه دامپزشکی شهرستان انار قرار گرفت و پس از بررسی انجام شده، مشخص گردید که دام ذبح شده مبتلا به تب و عفونت بدنی بوده که بلافاصله لاشه فوق جمع آوری و بر اساس موازین بهداشتی معدوم گردید.
از همشهریان عزیز درخواست می گردد: از قبول مواد غذایی مشکوک و مواد اولیه از افراد ناشناس خودداری نموده و هر گونه موارد مشکوک را فوراً به سامانه ۱۹۰ گزارش نمایند.