به گزارش صدای انار به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، به منظور نشاط و همکاری دانشجویی، جشنواره دستپخت دانشجویی با طبخ غذاهای آئینی و محلی، خوابگاهی و دانشجویی، غذای مقاومت( غذای عربی علی الخصوص مقلوبه)، غذاهای انگشتی(فینگر فود) و غذای ابتکاری در محل سلف سرویس خواهران و برادران برگزار شد.
در این جشنواره آقایان علی حاجی نژاد رشته مکانیک بیوسیستم، محمد صالح کریمی رشته مکانیک بیوسیستم ،حسین یزدانپناه رشته مهندسی معدن از گروه بچه های امین شهر انار،با غذای محلی اشکنه با نون کرنوی محلی رتبه اول این جشنواره را کسب کردند.
شایان ذکر است: دانشجویان با حضور در این جشنواره و تست غذاها و امتیازدهی به نفرات، گروههای برتر را انتخاب نمودند.
لازم به ذکر است اشکنه یکی از غذاهای محلی شهرستان انار می باشد که با خرد کردن نون کرنو اناری داخل آن بسیار لذیذ می باشد.
۸