تاریخ : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ 20 جماد أول 1446 Thursday, 21 November , 2024
12

معدوم سازی بیش از ۴۸۰ کیلوگرم فرآورده های خام دامی در شهرستان انار

  • کد خبر : 28176
  • 11 اردیبهشت 1399 - 16:25
معدوم سازی بیش از ۴۸۰ کیلوگرم فرآورده های خام دامی در شهرستان انار

رئیس دامپزشکی شهرستان انار از کشف، ضبط و معدوم سازی بیش از ۴۸۰ کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیرقابل مصرف و فاسد در انار خبر داد.

دکتر کامران شفائی سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان انار گفت: یکی از وظایف مهم و حساس و خطیر دامپزشکی، حفظ، حراست و تأمین و ارتقاء امنیت غذائی و سلامت جامعه می باشد که کارشناسان مجرب واحد نظارت اداره دامپزشکی شهرستان انار بصورت مستمر از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی و پروتئینی، رستورانها، کبابی ها و … بازدید کرده و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی با آنها برخورد قانونی صورت می گیرد.
وی گفت: در طی بازدید و سرکشی بازرسان و کارشناسان بهداشتی این اداره بصورت سرزده یکی از رستوران های این شهرستان بیش از ۴۸۰ کیلوگرم فرآورده های خام دامی ( گوشت قرمز و سفید ) غیر قابل مصرف و فاسد کشف و پس از هماهنگی های لازم با مراجع قضائی و انتظامی از چرخه عرضه و مصرف خارج و ضبط و معدوم سازی گردید. این فرآورده ها که بصورت منجمد و تاریخ مصرف گذشته و دارای علائم فساد مشهود ( رنگ و بوی غیر طبیعی و غیر متعارف ) بودند و افراد متخلف در این خصوص به مراجع قضائی معرفی گردیدند تا برخورد قانونی با آنها صورت گیرد.
دکتر کامران شفائی در پایان از شهروندان گرامی خواست که فرآورده های خام دامی و پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مورد تأئید دامپزشکی تهیه نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف و مورد مشکوک را به واحد نظارت
اداره دامپزشکی شهرستان انار با شماره تلفن های ۳۴۳۸۷۸۶۰ و ۳۴۳۸۶۶۹۵ اطلاع داده و یا مراجعه نمایند تا با متخلفین طبق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور برخورد قانونی صورت گیرد و در صورت لزوم به مراجع قضائی معرفی گردند. وی همچنین از کلیه تولید کنندگان و عرضه کنندگان فرآورده های خام دامی این شهرستان که با رعایت موازین بهداشتی موجبات سلامت جامعه را فراهم میکنند تقدیر و تشکر نمود .

لینک کوتاه : https://sedayeanar.ir/?p=28176
  • منبع : صدای انار
  • دیدگاه‌ها برای معدوم سازی بیش از ۴۸۰ کیلوگرم فرآورده های خام دامی در شهرستان انار بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.