دکتر کامران شفائی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان انار گفت: یکی از وظایف مهم و حساس و خطیر دامپزشکی، حفظ، حراست و تأمین و ارتقاء امنیت غذائی و سلامت جامعه می باشد که کارشناسان مجرب واحد نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان انار بصورت مستمر از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی و پروتئینی، رستورانها، کبابی ها و … بازدید کرده و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی با آنها برخورد قانونی صورت می گیرد.
وی گفت: بازرسی های بهداشتی این شبکه در ایامی که عرضه فرآورده های خام دامی و پروتئینی افزایش می یابد مثل ایام نوروز، ماه مبارک رمضان، عید سعید قربان، ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و … تشدید یافته و بصورت طرح های ویژه انجام می گیرد که در بازرسی های انجام شده از این مراکز عرضه در ایام نوروز مقدار ۳۳۷ کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد، تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف کشف و ضبط و معدوم گردید.
ایشان در خصوص مخاطرات بهداشتی مصرف فرآورده های خام دامی غیرقابل مصرف، تأکید کرد: همشهریان محترم در هنگام خرید این فرآورده ها به تاریخ تولید و انقضای محصول که بر روی لیبل و برچسب آنها درج شده دقت کافی داشته و از خرید فرآورده هایی که رنگ و بوی غیر طبیعی و غیر متعارف دارند پرهیز کنند.
دکتر کامران شفائی در پایان از شهروندان گرامی خواست که فرآورده های خام دامی و پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مورد تأئید دامپزشکی تهیه نمایند و به هیچ وجه از افراد دوره گرد، دست فروش و خودروهای سیار که در سطح شهر اقدام به عرضه فرآورده های خام دامی می کنند خریداری ننموده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف و مورد مشکوک را به واحد نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان انار با شماره تلفن های ۳۴۳۸۷۸۶۰ و ۳۴۳۸۶۶۹۵ اطلاع داده و یا مراجعه نمایند تا با متخلفین طبق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور برخورد قانونی صورت گیرد و در صورت لزوم به مراجع قضائی معرفی گردند. وی همچنین از کلیه تولید کنندگان و عرضه کنندگان فرآورده های خام دامی این شهرستان که با رعایت موازین بهداشتی موجبات سلامت جامعه را فراهم میکنند تقدیر و تشکر نمود .