۹

دستگیری ۲۰ نفر در پارتی مختلط شبانه

  • کد خبر : ۱۳۰۰
  • ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۹
دستگیری ۲۰ نفر در پارتی مختلط شبانه

۲۰ نفر در پارتی مختلط شبانه دستگیر و تحویل مقامات قضایی حوزه قضایی صوفیان شدند.

تقی فتحعلی زاده رئیس حوزه قضایی صوفیان (استان آذربایجان شرقی) از دستگیری ۲۰ نفر در پارتی مختلط شبانه خبر داد و گفت: در پی گزارش تشکیل جشن پارتی مختلط شبانه در یکی از ویلاهای منطقه سد امند، بلافاصله دستورات قضایی لازم به مأمورین نیروی انتظامی در این خصوص صادر شد.

وی ادامه داد: پس از بررسی‌های قانونی، نسبت به دستگیری عوامل و شرکت کنندگان این پارتی اقدام و تعداد بیست نفر پس از سیر مراحل قانونی تحویل دادگاه عمومی صوفیان شدند.

فتحعلی زاده افزود: پرونده مربوطه در این خصوص تشکیل و تحقیقات لازم معمول و متهمان با صدور قرار قانونی متناسب، آزاد شدند و پرونده در حال سیر مراحل قانونی است.

رئیس حوزه قضایی صوفیان در پایان گفت: با هرگونه هرج و مرج و نا هنجاری و اعمال غیراخلاقی که موجب هتک حرمت به ارزشهای اسلامی و انقلاب باشد، برخورد قانونی بعمل خواهد آمد.

لینک کوتاه : https://sedayeanar.ir/?p=1300
  • دیدگاه‌ها برای دستگیری ۲۰ نفر در پارتی مختلط شبانه بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : ۰در انتظار بررسی : ۰انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.