تاریخ : چهارشنبه, ۱۲ شهریور , ۱۴۰۴ 11 ربيع أول 1447 Wednesday, 3 September , 2025
0

جهش بهره‌وری در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با اجرای طرحی ملی

  • کد خبر : 35330
  • 12 شهریور 1404 - 19:28

رئیس کنترل فرایند کارخانه تغلیظ سرباره اعلام کرد: برای نخستین‌بار در کشور و در اقدامی ملی، طراحی و نصب آسترهای نوین در آسیای نیمه‌خودشکن کارخانه تغلیظ سرباره سرچشمه با موفقیت اجرا شد که دستاوردهای ارزشمندی به همراه داشته است.

به گزارش روابط‌عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، مهندس حسین پورشاه‌نظری با تشریح جزئیات این پروژه گفت: در این طرح، آسترهای منحنی ( Vortex or Helix) در دیواره ورودی، شبکه خروجی و بالابرهای پالپ اجرا شدند و به‌طور هم‌زمان، آسترهای بدنه با طراحی غیر یکنواخت و زاویه بالابری بهینه نیز به کار گرفته شد.

وی افزود: این نوآوری‌ها موجب ارتقای چشمگیر عملکرد آسیای نیمه‌خودشکن شد.

رئیس کنترل فرایند کارخانه تغلیظ سرباره تصریح کرد: افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت ورودی آسیا، کاهش قابل توجه مصرف انرژی به ازای هر تن خوراک ورودی، و همچنین کاهش شکست آسترها و توقفات ناشی از آن‌ها، تنها بخشی از مزایای این طرح ملی است.

پورشاه‌نظری ادامه داد: بهبود الگوی پرتاب گلوله‌ها، افزایش راندمان خردایش، کاهش زمان ماند مواد، کاهش سایش ناهمگون آسترها، توزیع یکنواخت‌تر بار و بهینه‌سازی زنجیره گلوله ــ و در پی آن کاهش مصرف گلوله در آسیا ــ از دیگر دستاوردهای این فناوری است که به پایداری عملیات و صرفه‌جویی اقتصادی منجر شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: این پروژه با همکاری و مشاوره علمی مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی کاشی‌گر اجرا شده و نقطه عطفی در بومی‌سازی دانش فنی و توسعه فناوری‌های نوین فرآوری مواد معدنی کشور به شمار می‌رود.

رئیس کنترل فرایند کارخانه تغلیظ سرباره در پایان با قدردانی از حمایت‌های معاونت بهره‌برداری کارخانه و مدیریت مجتمع سرچشمه گفت: اجرای طرح‌های دانش‌محور از این دست، علاوه بر ارتقای بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها، افق روشنی را پیش روی صنعت مس ایران قرار می‌دهد.

لینک کوتاه : https://sedayeanar.ir/?p=35330

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.