به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین اکبری در گفتوگو با «میزان» افزود: این افراد به انتشار محتویات مستهجن از قبیل ویدئو و عکس در پیامرسانها و شبکههای اجتماعی تلگرام، واتسآپ و اینستاگرام اقدام میکردند که بر اساس بندهای «الف» و «ب» فهرست مصادیق محتوای مجرمانه، مورد تعقیب قضایی قرار گرفتند و به دستور مقام قضایی و با عملیات مرکز اطلاعات فضای مجازی نیروی انتظامی استان هرمزگان دستگیر شدند.
وی ادامه داد: در پی این اقدام قضایی، مدیران ۷۸ صفحه، کانال و گروه در شبکههای اجتماعی مذکور، دعوت، احضار یا دستگیر شدهاند که گزارشات مردمی نقش موثری در شناسایی این افراد متخلف داشته است.
رئیس شورای قضایی استان هرمزگان اظهار کرد: در راستای اقدامات پیشگیرانه دستگاه قضایی استان هرمزگان و به دستور مقام قضایی، کارشناسان مرکز اطلاعات فضای مجازی و پلیس فتا در پوشش اطلاعاتی با تلاشهای شبانهروزی موفق به شناسایی این ۷۸ کانال، گروه و اکانت در شبکههای اجتماعی مجازی شدند که در جهت نشر اکاذیب، بر هم زدن نظم عمومی، ایجاد رعب و وحشت در مردم، اشاعه مضامین ضد فرهنگی و تشویش اذهان عمومی نسبت به انتشار موارد غیر اخلاقی و تبلیغات نامتعارف و غیرمجاز در حوزه اماکن عمومی اقدام میکردند.
اکبری خاطرنشان کرد: با تکمیل مستندات، پرونده این افراد در حال رسیدگی است و به دستور مسئولان قضایی استان هرمزگان تعدادی از کانالهای مذکور مسدود شده است.
وی گفت: این اقدام در پی افزایش سطح مطالبات عمومی مردم به منظور برخورد با مجرمان مجازی و با هدف حمایت از کیان خانواده و جامعه اسلامی و پالایش فضای مجازی از محتوای غیراخلاقی و مجرمانه صورت گرفته است.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با بیان اینکه گسترش روزافزون شبکههای اجتماعی در کنار مزایای آن، آسیبهای فراوانی را نیز ایجاد کرده است، تصریح کرد: متأسفانه افزایش بیش از پیش محتوای ضد اخلاقی و ضد ارزشی که کیان خانواده را هدف قرار داده، از جمله این آسیبهاست.
اکبری همچنین با هشدار به افرادی که نسبت به ایجاد کانالهایی از این دست و با محتوای غیراخلاقی اقدام میکنند، تاکید کرد: دستگاه قضایی هرگز اجازه نخواهد داد که عدهای سودجو با اقدامات مخرب، مجرمانه و هنجارشکنانه، امنیت عموم مردم و کاربران فضای مجازی را به خطر بیندازند.