• امروز : سه شنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۱
  • برابر با : 23 - شوال - 1443
  • برابر با : Tuesday - 24 May - 2022
6

بازدید طباطبائی فرماندار انار از اولین مرکز پرورش مرغ گوشتی در قفس و تمام مکانیزه ۴۰ هزار قطعه ای استان کرمان در انار

  • کد خبر : 8629
  • 24 خرداد 1396 - 12:34
بازدید طباطبائی فرماندار انار از اولین مرکز پرورش مرغ گوشتی در قفس و تمام مکانیزه ۴۰ هزار قطعه ای استان کرمان در انار

در این مرغداری از سیستم پرورش در قفس استفاده شده که با پایین آمدن هزینه‌های تولید، بهبود ضریب تولید و کاهش هزینه‌های انرژی و افزایش راندمان تولید، به رشد اقتصادی در این سیستم کمک کرده و میزان تولید گوشت سفید در شهرستان افزایش می‌یابد.

به گزارش انارآنلاین به نقل از روابط عمومی فرمانداری انار ،۲۴ خردادماه طباطبائی فرماندار انار به اتفاق رئیس دفتر نماینده مجلس و مدیر جهاد کشاورزی و کارشناسان جهاد بمناسبت هفته جهاد کشاورزی از نخستین مرکز پرورش مرغ گوشتی در قفس استان کرمان(بیرمی ) و چهارمین مرکز کشوری بازدید نمودند .

لازم بذکر است که با اجرای این طرح هزینه کارگری‌، انرژی اعم از الکتریکی برای روشنایی سالن و یا گرمایشی و سیستم تهویه، ‌دارو و درمان و …‌ به یک چهارم کاهش و ظرفیت تولید تا چهار برابر افزایش می‌یابد.

فرماندار انار در این مراسم ضمن تشکر از مسئولین حاضر و سرمایه گذار طرح گفت که این مرکز در سالنی به مساحت یک هزار متر مربع و ظرفیت ۴۰ هزار قطعه راه‌اندازی شده که توان تولید ۲۰۰ تن گوشت را در سال دارد. در این مرغداری از سیستم پرورش در قفس استفاده شده که با پایین آمدن هزینه‌های تولید، بهبود ضریب تولید و کاهش هزینه‌های انرژی و افزایش راندمان تولید، به رشد اقتصادی در این سیستم کمک کرده و میزان تولید گوشت سفید در شهرستان افزایش می‌یابد.

همچنین این مرغداری جهت تولید مرغ سبز نیز آمادگی کامل دارد ضمن اینکه کلیه مراحل مربوط به تهیه و توزیع غذای مرغها بصورت کاملا مکانیزه می باشد.

photo_2017-06-14_12-28-27 photo_2017-06-14_12-28-33 photo_2017-06-14_12-28-36 photo_2017-06-14_12-28-40

photo_2017-06-14_12-28-30photo_2017-06-14_12-28-43

لینک کوتاه : https://sedayeanar.ir/?p=8629
  • دیدگاه‌ها برای بازدید طباطبائی فرماندار انار از اولین مرکز پرورش مرغ گوشتی در قفس و تمام مکانیزه ۴۰ هزار قطعه ای استان کرمان در انار بسته هستند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.