اهدای زمین مسکونی توسط بانوی نیکوکار اناری به بیمارستان انار

این بانوی نیکوکار هدف از اهدای این زمین را کمک به ساخت یک بنای مورد نیاز عموم مردم در بیمارستان انار به نام پدرشان مرحوم حاج علی صیادی عنوان نمود.

سید ضیا طباطبایی فرماندار انار با سپاسگزاری از این بانوی نیکوکار گفت: با ورود خیرین به عرصه بهداشت و درمان، تغیییرات بزرگی در امور درمانی شهرستان حاصل شده که نتیجه آن همگرایی و هم افزایی بین مسوولین و مردم است.

دکتر محمد برجی، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار نیز با تشکر از اقدام این بانوی اناری خاطر نشان کرد: کمک‌های خیرین بازویی توانمند برای بهداشت و درمان شهرستان انار محسوب می‌شود .

همچنین دکتر حکیمه گنجی رئیس بیمارستان انار ضمن قدردانی از حاجیه خانم صیادی برای پدر ایشان آرزوی رحمت الهی نموده و اظهار امیدواری کرد: این اقدامات بشردوستانه به صورت گسترده ادامه یابد.

حجه الاسلام شیخ علی گنجی هم با سپاسگزاری از آقای حاج علی انارکی محمدی، رئیس هیات ورزش‌های باستانی انار و همسر محترم ایشان حاجیه خانم صیادی گفت: اقدام بانوان انار در اهدای طلا و زمین به بیمارستان درسی بزرگ در راه ترویج و تغییر فرهنگ نگرش به امداد جمعی در حوزه درمانی محسوب می‌شود.

لازم به ذکراست مرحوم حاج علی صیادی پدر حاج حسین صیادی رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان انار است.