تاریخ : چهارشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۳ 3 جماد ثاني 1446 Wednesday, 4 December , 2024
9

اجرای طرح بازرسی و نظارت بهداشتی بصورت ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی توسط اداره دامپزشکی شهرستان انار

  • کد خبر : 32432
  • 13 مرداد 1401 - 18:08
اجرای طرح بازرسی و نظارت بهداشتی بصورت ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی توسط اداره دامپزشکی شهرستان انار

دکتر کامران شفائی از اجرای طرح بازرسی و نظارت بهداشتی بصورت ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در انار خبر داد.

دکتر کامران شفائی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان انار ضمن عرض تسلیت بمناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت سیدالشهدا ( ع ) گفت: بازرسان بهداشتی این اداره در ایام ماه محرم، صفر و بویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی از ساعت ۷ صبح لغایت ۱۴ بعد از ظهر، نظارت بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی را به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت های قربانی و نذورات و تأمین بهداشت عمومی بصورت ویژه انجام می دهند. این بازرسان بصورت اکیپ های ثابت و سیار در محل اداره دامپزشکی، سطح شهر و کشتارگاه دام انار مستقر می باشند .
وی گفت: با توجه به اینکه یکی از مهمترین بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو می باشد که در اثر تماس با گوشت، خون، ترشحات، احشاء و سایر قسمتهای دام آلوده به انسان منتقل می شود و یکی از مهمترین راه گسترش و انتقال آن کشتار دام بصورت غیر بهداشتی و غیر مجاز در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه می باشد که برای جلوگیری از انتقال و انتشار این بیماری می بایست کشتار و قربانی دام ها در محل کشتارگاه دام شهرداری شهر انار با رعایت اصول و موازین بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت شخصی از قبیل ماسک، عینک، دستکش، روپوش مخصوص، کلاه، چکمه و … تحت نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی و شرعی صورت گیرد و گوشت های استحصالی بعد از طی کردن دوره پیش سرد به مدت ۲۴ ساعت و در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد قابل مصرف می باشند. که برای این منظور با هماهنگی های انجام شده با شهرداری محترم شهر انار کشتارگاه دام این شهرستان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی آماده ارائه خدمات می باشد.
در پایان دکتر کامران شفائی از همشهریان، هیئت امنای مساجد، هیئت های عزاداری و مسئولین محترم بر پرهیز از ذبح و کشتار دام در مساجد، تکایا، هیئت ها و معابر عمومی تأکید کرده و توصیه بر انجام کشتار بهداشتی دام در محل کشتارگاه دام تحت نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی و شرعی با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عدم تجمع در محل کشتارگاه و رعایت دستورالعمل های وزرات بهداشت اقدام کنند و علاوه بر این وی از شهروندان خواست که گوشت های قربانی و نذری را بعد از دریافت حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای پایین یخچال ۴ تا ۰ درجه سانتیگراد در یک ظرف در بسته نگهداری نموده و سپس اقدام به خردکردن آن با دستکش نمایند. همچنین این اداره آماده پاسخگوئی به سئوالات شهروندان گرامی و هماهنگی های لازم جهت انجام نظارت بهداشتی دام های قربانی با شماره تلفن های ۳۴۳۸۷۸۶۰ و ۳۴۳۸۶۶۹۵ می باشد .

لینک کوتاه : https://sedayeanar.ir/?p=32432
  • منبع : صدای انار
  • دیدگاه‌ها برای اجرای طرح بازرسی و نظارت بهداشتی بصورت ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی توسط اداره دامپزشکی شهرستان انار بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.